Ingredienser
3 kycklingbröst
Kycklingkryddblandning
90 g krispsallat från VAXA
50 g babyspenat eller bladgrönt
250 g små tomater
1/4 gul melon
200 g körsbär
50 g pekannötter
15 g solrosskott från VAXA
2 st burrata
Dressing:
1/2 dl olivolja
1 tsk stark dijonsenap
1 tsk honung
1 vitlöksklyfta
Salt och peppar
Instruktioner:
Skär kycklingbrösten i små bitar och krydda väl. Stek dem i panna eller grilla tills de är helt genomstekta.
Lägg salladsblandning och babyspenat på ett fat. Riv gärna bladen lite i mindre bitar.
Fördela kycklingbitarna över salladen.
Skär tomaterna, melonen och pekannötterna i bitar och strö över salladen.
Kärna ur körsbären och strö dem över salladen tillsammans med skotten.
Häll olja, senap och honung i en burk. Riv ner vitlöksklyftan, krydda med salt och peppar efter smak och skaka ihop dressingen. Häll över salladen (det är bra att börja med hälften, blanda, smaka och se om du vill ha mer dressing).
Riv burratan över salladen och servera.